Nieuwssectie

Op de pagina's onder dit hoofdstuk treft u al het nieuws omtrent Ledeacker en Dorpsvereniging 't Leker aan.

Zo kunt u bijvoorbeeld het complete archief van nieuwsbrieven van onze Dorpsvereniging erop nalezen en natuurlijk ook de meest actuele nieuwsbrief.

Verder proberen we bij te houden op welke manieren Ledeacker in het nieuws komt in de kranten, op de regionale TV of radio. Suggesties van inwoners zijn hierbij natuurlijk altijd welkom. Stuur daarvoor een mailtje naar webmaster @ dorpsvereniginghetleker.nl.

Tenslotte is er nog een nieuwsarchief voor al het 'oude nieuws'.

13 juni 2018
Busreis KBO

Busreis, samen met KBO Landhorst, vertrek 8.45 u bij de kerk.

11 juli 2018
Fietstocht KBO

Fietstocht, vertrek 13.30 uur bij de kerk.

15 augustus 2018
Fietstocht KBO

Fietstocht, hele dag.

Donderdag 16 t/m zaterdag 18 augustus 2018
Bouwweekend

Bouw- en speelweekend, georganiseerd door de jeugdcommissie. Aile kinderen uit 't Leker van de groepen 3 t/m 8 (basisschool) krijgen een uitnodiging om zich hier voor aan te melden. Ouders, jullie hulp is erg welkom tijdens het bouwen! We gaan er met z'n allen weer een paar mooie dagen van maken.