Evenementenkalender

Op deze kalender komen alle activiteiten en evenementen in het dorp Ledeacker door het jaar heen, ook op lange termijn. Zo kunnen verenigingen die iets willen organiseren duidelijk zien of op de gewenste datum reeds een ander evenement in Ledeacker is gepland.

Voor alle verenigingen is het dus nuttig als hun evenementen op deze lijst vermeld staan. Meld je evenement dus aan bij webmaster(at)dorpsvereniginghetleker.nl.

woensdag 12 december 2018
Wandeling KBO

Wandeling KBO, vertrek 9.00 uur vanaf 't Dorpshuus

donderdag 13 december 2018
Kerstviering KBO

Kerstviering KBO in 't Dorpshuus, aanvang 12.30 uur

donderdag 27 december 2018
Kwizzut

Dorpsquiz voor Sint Anthonis en Ledeacker, met een grotendeels Ledeackerse organisatie.

woensdag 2 januari 2019
Kienen KBO

Kienen KBO in 't Dorpshuus, aanvang 14.00 uur.

zaterdag 12 januari 2019
Kwizzut feestavond

Uitslag van de dorpsquiz in de Activiahal sporthal.

zondag 13 januari 2019
Eten KBO

Gezamenlijk eten KBO in 't Dorpshuus, aanvang 12.30 uur.

dinsdag 22 januari 2019
Infoavond Vitale Kernen

Informatieavond 'Vitale Kernen' in 't Dorpshuus.

zondag 10 februari 2019
Voorverkoop Bonte Avond

Deze zondagochtend start de voorverkoop kaarten Bonte Avond in 't Dorpshuus.

zaterdag 23 februari 2019
Bonte Avond

Bonte Avond carnavalsvereniging De Hanen.

zaterdag 2 maart 2019
Boerenbruiloft

Boerenbruiloft carnavalsvereniging De Hanen.

zondag 3 maart 2019
Optocht

Carnavalsoptocht Sint Anthonis. Loopgroepen, paren of enkelingen kunnen zich opgeven bij het secretariaat van CV De Hanen vóór 23 februari. Voor de Lekerse deelnemers aan de optocht is er een extra beloning.

maandag 4 maart 2019
Lekerse Avond

Lekerse Avond in 't Dorpshuus inclusief bierpulschuiven en meer vermakelijk entertainment. Aanmelden voor het bierpulschuiven van teams van 3 personen is mogelijk bij CV De Hanen. Aan het winnende team en aan het origineelst verklede team worden prijzen uitgereikt.

dinsdag 5 maart 2019
Kuukenbal

Kuukenbal van CV De Hanen.