't Dorpshuus

Op zondag 18 januari 2009 werd 't Dorpshuus officieel geopend. Dat betekende het begin van een groot aantal nieuwe activiteiten, waarvoor nu een onderdak kon worden geboden.

Er is veel mogelijk, maar niet alles. Zomaar een feestje houden in 't Dorpshuus kan niet. Daarvoor hebben we de Horeca en die willen we niet voor de voeten lopen. Het dorpshuis is bedoeld voor de Lekerse verenigingen en niet voor particuliere activiteiten. Het is ook niet zo, dat u het dorpshuis binnen kunt wandelen om even te biljarten of een pilsje te drinken. Er is lang niet altijd iemand aanwezig, dus het risico is groot, dat u aan de gesloten deur staat.

Het adres is Stippent 2a, 5846 AC Ledeacker

Plattegrond 't Dorpshuus
Huurprijzen van de ruimten
Reserveren van een ruimte

dinsdag 19 februari 2019
Info-avond domotica

Informatie over domotica, met name over de mogelijkheden van het systeem "AltijdThuis". Met dit systeem heeft u de mogelijkheid om uzelf, buren of andere bekenden te alarmeren als dat nodig is. Presentator Piet Bekenkamp laat diverse apparaten zien die voor ouderen, die lang thuls blljven wonen maar wel toezicht nodig hebben, belangrijk kunnen zijn. Deze avond is met name bedoeld voor mantelzorgontvangers en -gevers. De info-avond in 't Dorpshuus begint om 20.30 uur.

zaterdag 23 februari 2019
Inzameling oud ijzer en oud papier

Zaterdagochtend op de Stippent.

zaterdag 23 februari 2019
Bonte Avond

Bonte Avond carnavalsvereniging De Hanen in partycentrum Nabat, aanvang 20:00u.

zaterdag 2 maart 2019
Boerenbruiloft

Boerenbruiloft carnavalsvereniging De Hanen in 't Dorpshuus, aanvang 20:00u.

zondag 3 maart 2019
Optocht en matinee

Carnavalsoptocht Sint Anthonis vanaf 14:00u. Loopgroepen, paren of enkelingen kunnen zich opgeven bij het secretariaat van CV De Hanen vóór 23 februari. Voor de Lekerse deelnemers aan de optocht is er een extra beloning. Na afloop start het matinee in 't Dorpshuus.

maandag 4 maart 2019
Lekerse Avond

Lekerse Avond in 't Dorpshuus inclusief bierpulschuiven en meer vermakelijk entertainment. Aanmelden voor het bierpulschuiven van teams van 3 personen is mogelijk bij CV De Hanen. Aan het winnende team en aan het origineelst verklede team worden prijzen uitgereikt. Aanvang 20:00u.

dinsdag 5 maart 2019
Kuukenbal

Kuukenbal van CV De Hanen. Aanvang 14:00u

woensdag 6 maart 2019
Kienen KBO

Kienen KBO in 't Dorpshuus, aanvang 14.00 uur

vrijdag 8 maart 2019
Aanplantdag speel/ontmoetingsplek

Het is de bedoeling dat de speel- en ontmoetingsplek op Den Berk mooi wordt aangeplant. Vrijdag 8 maart willen we alle Lekerse hulp vragen om te komen helpen met het aanplanten. Vanaf 8:45 uur tot +/- 12:30 uur.

zondag 10 maart 2019
Eten KBO

Gezamenlijk eten KBO in 't Dorpshuus, aanvang 12.30 uur.

woensdag 13 en dinsdag 19 maart 2019
Herhalingsles reanimatie AED

Herhalingsles reanimatie/AED in 't Dorpshuus

woensdag 13 maart 2019
Wandelen KBO

Wandeling KBO, vertrek 9.00 uur bij 't Dorpshuus

dinsdag 26 maart 2019
Rondbrengen Goede Doelen enveloppen

zaterdag 30 maart 2019
Inzameling oud ijzer en oud papier

Zaterdagochtend op de Stippent.

dinsdag/woensdag 2/3 april 2019
Ophalen Goede Doelen enveloppen