't Dorpshuus

Op zondag 18 januari 2009 werd 't Dorpshuus officieel geopend. Dat betekende het begin van een groot aantal nieuwe activiteiten, waarvoor nu een onderdak kon worden geboden.

Er is veel mogelijk, maar niet alles. Zomaar een feestje houden in 't Dorpshuus kan niet. Daarvoor hebben we de Horeca en die willen we niet voor de voeten lopen. Het dorpshuis is bedoeld voor de Lekerse verenigingen en niet voor particuliere activiteiten. Het is ook niet zo, dat u het dorpshuis binnen kunt wandelen om even te biljarten of een pilsje te drinken. Er is lang niet altijd iemand aanwezig, dus het risico is groot, dat u aan de gesloten deur staat.

Het adres is Stippent 2a, 5846 AC Ledeacker

woensdag 14 augustus 2019
Fietstocht KBO hele dag

zaterdag 28 september 2019