Pagodetenten huren

Dorpsvereniging ‘t Leker heeft 4 pagodetenten ter beschikking die te huur zijn. De afmetingen per tent zijn 5 x 5 meter.
Wilt u een tent huren? Dan kunt u contact opnemen met Jo en Henriette van Diessen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0485-384079.

Huurprijzen

1. Voor Lekerse verenigingen is de huur gratis (met een maximum van 2 tenten per jaar)

2. Voor Lekerse inwoners bedraagt de huurprijs per tent € 75,00

3. Voor inwoners buiten Ledeacker bedraagt de huurprijs per tent € 125,00

Voorafgaand aan de huur van de pagodetenten wordt u verzocht een huurcontract te ondertekenen.

U dient de tenten zelf op te bouwen. Een bouwinstructie in de vorm van een helder stappenplan wordt meegeleverd. Deze is hier ook als PDF te downloaden.

Alle activiteiten in 't Dorpshuus zijn tot nader order opgeschort

zaterdag 25 april 2020
Inzamelen oud papier/oud ijzer

's Ochtends inzameling oud papier en oud ijzer op de Stippent tot 12.00 uur.

zaterdag 30 mei 2020
Inzamelen oud papier/oud ijzer

's Ochtends inzameling oud papier en oud ijzer op de Stippent tot 12.00 uur.

zondag 3 juli 2021
't Leker Live

Ook dit dorpsfeest op het plein is uitgesteld tot volgend jaar.

leker live